Jachtkleding kopen

Op zoek naar jachtkleding?

Goede jachtkleding is zeer belangrijk tijdens de jacht en wordt vaak onderschat. Goede jachtkleding moet bestemd zijn tegen water, kou en doornen. Neem dus even de tijd om de juiste kleding en schoenen voor uzelf uit te zoeken. 

Stijlen jachtkleding

Op het gebied van jachtkleding spreken we van twee verschillende stijlen; de Engels en de Duits georiënteerde jachtkleding. Echter maakt een derde stijl; de Scandinavische jachtkleding ook een opmars. De Engelse jachtkleding maakt veel gebruik van tweed en platte petten terwijl de Duitse stijl meer gebruik maakt van loden, leer en linnen. De Scandinavische stijl lijkt op de Duitse stijl maar is voorzien van de laatste snufjes en technieken.

De ene stijl is niet per se beter dan de andere. Het ligt er aan waar u gaat jagen, op wat u gaat jagen en wat uw persoonlijke smaak is. 

Jachtkleding kopen

Als u jachtkleding koopt vraag u dan dus goed af voor welke jacht je deze kleding koopt. Niet alle jachtkleding kan gebruikt worden voor ieder type jacht. Bekijk het My Hunting lanner assortiment om te zien welke jachtkleding wij verkopen!

Bekijk ons assortiment jachtkleding!